VERZENDEN
Alle producten worden verzonden via PostNL. Op iedere werkdag worden goederen verzonden. Wij streven er naar uw bestelling binnen 2 werkdagen te leveren. Met uitzondering van Zon- en Feestdagen, dan wordt er niet bezorgd. Bestellingen die geplaatst worden in het weekend worden (mits voorradig) op dinsdag geleverd.

Bent u niet thuis op het moment van aflevering, zal PostNL proberen het pakketje bij uw buren af te geven en ontvangt u een bericht. Kan PostNL het pakje ook niet bij de buren afgeven, dan laten ze een bericht achter en proberen ze het later opnieuw (maximaal 3 keer).

Nederland
Alle bestellingen worden vanaf € 50,– gratis bezorgd in Nederland. Indien u minder dan € 50,– bestelt, dan betaalt u € 6,61 verzendkosten.

België
Alle bestellingen worden vanaf € 50,– gratis bezorgd in België.Indien u minder dan € 50,– bestelt, dan betaalt u € 9,69 verzendkosten.

Rest van Europa op aanvraag, stuur een mail naar: shop@vliegenthart.com

AFHALEN
Bestellingen kunnen tijdens kantooruren afgehaald worden.
U kunt dit tijdens het bestelproces aangeven. Let op: U dient eerst een order te plaatsen alvorens deze af te halen.

RETOURNEREN
Als een artikel dat u besteld heeft niet goed is, dan kunt u dit artikel altijd ruilen mits ongebruikt en onbeschadigd. Alvorens u de producten retour stuurt dient u de retour aan te melden via shop@vliegenthart.com

U kunt het betreffende artikel goed verpakt in de doos terugsturen naar:

Vliegenthart B.V.
Zuiderhavenweg 42
4004 JJ Tiel

Vermeld in een bijgaand schrijven het bestelnummer en welke artikelen u wilt terug ontvangen of het rekening nummer waarop wij het bedrag kunnen crediteren.

AANSPRAKELIJKHEID
Vliegenthart kan niet aansprakelijk worden gesteld voor enige schade, zowel lichamelijk, materieel of immaterieel, die het gevolg zou zijn van verkeerd gebruik van de door Vliegenthart verkochte producten. De inhoud van deze site is met de grootste zorgvuldigheid samengesteld. Vliegenthart B.V. kan echter niet uitsluiten dat bepaalde informatie niet juist en/of onvolledig is. Vliegenthart is niet aansprakelijk voor de gevolgen van onjuiste of onvolledige informatie op haar website. Vliegenthart is niet verantwoordelijk voor tik-, zet- en drukfouten waardoor onopzettelijk een verkeerde verkoopprijs zou kunnen worden gecommuniceerd. Indien zich dit voordoet dan zal de prijs door Vliegenthart zo spoedig mogelijk worden aangepast. Vliegenthart kan niet verantwoordelijk worden gesteld voor kleurafwijkingen ten gevolge van beeldschermkwaliteit.

Open chat
Welkom bij Lacq
Hoe kan ik je helpen? Geen whatsapp op dit apparaat? Neem contact op met +31 6 - 83 44 16 43